Naar navigatie Naar algemene inhoud

Onze expertise

Ons team van professionals beschermt uw belangen. We adviseren en ondersteunen u met verzekeringen, bescherming en preventie voor alles wat te maken heeft met uw dagelijks leven en uw passies. De diensten van Edge Brokers zijn op maat van particulieren, gezinnen, expats en bedrijfsleiders.

Wij onderhandelen met de meest ervaren en gerenommeerde bedrijven op de markt om oplossingen te creëren die aan uw eisen voldoen. Een klein overzicht van de service die we aanbieden:

Onze diensten

Ons advies gaat verder dan tips voor de juiste verzekering. We helpen net zo goed om in uw dagelijks leven het ergste te voorkomen, zoals brand en diefstal. Natuurlijk is niemand een specialist op elk gebied, dus wij brengen u — waar nodig — ook in contact met de juiste mensen die u kunt vertrouwen in aanvulling op onze eigen expertise. Denk aan aannemers, alarmbedrijven, architecten, gespecialiseerde transporten, advocaten, notarissen, belastingdeskundigen, garages en concessiehouders.

Als u nog meer wil weten over ons volledige aanbod aan diensten, overlopen we de mogelijkheden graag tijdens een persoonlijk gesprek.

Onze ogen blijven open zodat u op twee oren slaapt.

We bieden exclusieve garanties voor de verzekering van uw onroerend goed in België en daarbuiten, ook voor de bijhorende inboedel zoals kunstcollecties, waardevolle objecten, juwelen... Dankzij onze ervaring kunnen we de waarde van uw patrimonium bepalen, uw collecties inventariseren en de valorisatie ervan blijven opvolgen.

We verzekeren zowel de wagens die u elke dag gebruikt als uw vintage prestigieuze parels. Bovendien ondersteunen we u bij het lange traject van inklaring bij de douane en de autoregistratie. In geval van schade regelen we samen met de garage de onmiddellijke vervanging van uw auto en de levering bij u thuis.

In de uitgebreide en ondoorzichtige markt van ziekteverzekeringen vinden wij de formule die beantwoordt aan uw behoeften, uw verzorging en uw wensen rond hospitalisatie, ambulante zorg en tandheelkunde.

We bieden ook een gepersonaliseerde benadering van uw nalatenschap op lange termijn. Voor uw erfgenamen vereenvoudigen we het leven met een vlotte afwikkeling van successie- of schenkingsrechten.

Wat reisverzekeringen betreft, gidsen we u door het doolhof van de bestaande formules. Zo vertrekt u met een gerust gemoed en, als er toch iets zou fout lopen, verliest u geen geld.

Leidt u een bedrijf? Dan evalueren wij de risico's die meekomen met uw activiteit. We adviseren u bij de keuze van een professionele en volledige oplossing en ondersteunen u met de juiste preventie op het werk.

Samen stellen we een pensioenplan op dat u ten volle laat profiteren van uw tweede leven tijdens uw verdiende rust. En als een ongeval of ziekte uw carrière in de war stuurt, hebben wij de oplossingen voor inkomensgarantie en arbeidsongevallen.